Levensgenieter

Ik ben een levensgenieter en zie graag ook iedereen om mij heen genieten. Veel mensen leren mij nu kennen door First Dates in de rol als Maître. Ik ben inmiddels alweer langer dan een jaar verder. De rol als maître en televisiepersoonlijkheid bevalt mij prima!
Dit is alleen niet de enige rol die ik met liefde en plezier vervul.

Vijf jaar getrouwd met een mooie, lieve en inspirerende man.
Vijf jaar moeder van een mooie tweeling en langer dan 14 jaar personal coach sinds dit jaar Innervoice Activator.

Die stem die fluistert, die stem vanbinnen, die stem die iedereen kent. Die jou en mij verteld wat goed is en wat niet, die zegt wanneer je blijft of vertrekt, waar je heen moet. Jezelf opnieuw ontdekken zonder angst. Zoals een kind het kan. Zoals jij het als kind kon.

Tim Heijne

Tim’s creatie-kracht blijft verrassen. Niet alleen het resultaat telt, Tim zet zich 100% in voor het creatieve proces. Met oog voor detail. Humor is een kenmerkend ingrediënt voor Tim’s werk. Zijn schaterlach tijdens de sessie, kenmerkt het plezier waarmee hij werkt. En dat gebeurt met veel zorg en aandacht.

Zijn liefde voor het vak en het samen creëren met mensen maken hem meester in dat wat hij doet.

“Mijn talent voor tekenen ontdekt ik al op de basisschool. Het lag in de lijn der verwachting dat ik na het grafisch lyceum naar de kunstacademie ging, maar ik koos mijn eigen weg via de praktijk.

Ik ontwikkelde mijzelf als art director bij diverse reclamebureaus. Leerde ideeën in concepten vorm te geven en samen met mijn team te werken aan campagnes. Mijn ondernemerszin kwam opnieuw bovendrijven en ik besloot de gevestigde orde in te ruilen voor mijn eigen studio. Samen spelen en creëren werd mijn studio-credo.”

Denice Dest Heijne

Het liefdevolle en sterke karakter van Denice maakt haar een zorgzame en inspirerende coach. Haar aantrekkingskracht werkt als inspiratie. Je kunt haar originaliteit en betrouwbaarheid gebruiken om je coaching en trainingsdoelen te verwezenlijken.

Niets is haar te gek, geen doel te ver. Als jij plezier en vertrouwen hebt, dan geeft dat Denice de grootste voldoening.

“Als gecertificeerd Co-active coach geef ik jou het podium. Met mijn ervaring als actrice, comedian en coach heb ik een actieve en gerichte stijl van werken. Ik creëer de veilige, intieme plek waarin jij de ruimte hebt om te struikelen, op te gaan staan en te gaan vliegen.

Het maakt mij het meest trots als ik deelgenoot ben van iemand die zelf gaat staan, zelf gaat praten, zelf het antwoord vindt en zichzelf verrijkt met nieuwe vaardigheden en inzichten. I love what YOU do!”

Nieuwsgierig naar studioplay®?
Vrijblijvend kennismaken of een vraag stellen?
Neem contact met ons op. Vinden we leuk!

contact

Bedankt voor je bericht, ik zal binnen 24 uur reageren.
In de tussentijd vast geïnspireerd raken? Check de ervaringen of lees de over mij 
Oeps! Er ging iets mis probeer het nog een keer of stuur een mail naar info@studio-play.nl. Excuses voor het ongemak.